Welkom bij Interhaven

Uw partner in emballage verhuur

Bent u een producent op zoek naar betrouwbare emballageverhuurdiensten binnen de CBL Versfust pool?  Welkom bij Interhaven, uw toegewijde partner in emballageverhuur!

Over Interhaven

Bij Interhaven begrijpen we het belang van efficiënte logistiek en de impact ervan op uw bedrijf. Onze missie is om hoogwaardige emballageverhuurdiensten aan te bieden die uw supply chain stroomlijnen en uw kosten verminderen.

Wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Verhuur

Ontdek ons uitgebreide assortiment emballageopties binnen de CBL Versfust pool, inclusief kratten, pallets en meer.

Logistieke ondersteuning

Wij bieden niet alleen emballage, maar ook logistieke ondersteuning om uw operaties te optimaliseren.

Persoonlijke service

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw emballagebehoeften.

Waarom Interhaven?

  • Expertise

Als pionier in de emballageverhuur binnen de CBL Versfust pool hebben we jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de industrie. U kunt vertrouwen op onze expertise.

  • Klantgericht

Ons team staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We begrijpen dat elke klant uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

  • Duurzaamheid

Bij Interhaven zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze herbruikbare emballage helpt verspilling te verminderen en de impact op het milieu te minimaliseren.

  • Betrouwbaarheid

U kunt op ons rekenen voor een betrouwbare en tijdige levering van uw emballage, zodat uw supply chain soepel blijft verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Klaar om uw supply chain te verbeteren en kosten te besparen? Neem vandaag nog contact op met Interhaven en ontdek hoe wij uw partner kunnen zijn in emballageverhuur. Samen bouwen we aan een efficiënte toekomst voor uw bedrijf.